LASH PRO CONTEST 2019

Pridružite se nam na dogodku Lash Pro Contest!

PROFESIONALCI

Lash Pro Contest je odlična priložnost, da izboljšate ali utrdite vaš status profesionalca. Poleg vašega mojstrstva, talenta in samozavesti potrebujete samo še zaupanje in odločnost, da lahko zmagate!

PREDSTAVITEV

Vsi udeleženci tekmovanja Lash Pro Contest boste dobili priložnost, da se predstavite javnosti. S svojim znanjem pa boste lahko pridobili tudi strokovno priznanje mednarodne žirije.

NOMINACIJE

Za vas smo pripravili dve čisto posebni nominaciji: naslov za najboljšega Lash Pro stilista "The best Lash Pro Stylist" in naslov za najboljšega Lash Pro trenerja "The best Lash Pro Trainer".

POSEBNE NAGRADE

Vsi tekmovalci boste pridobili certifikat za udeležbo na tekmovanju, najboljše tekmovalce čakajo posebne nagrade. Udeleženci, ki boste sodelovali v štirih nominacijah boste prejeli prav posebno darilo.

SPOZNAVANJE

Na dogodku Lash Pro Contest boste imeli možnost, da spoznate še več ljudi iz vaše stroke. Družili se bomo, delili svoje znanje, in se zabavali na večernem gala dogodku in večerji.

VEČ INFORMACIJ

Za več informacij o dogodku nas spremljajte na naši Facebook strani Lash Pro Competition & Conference.

6

Organiziranih dogodkov

398

Udeležencev

141

Podeljenih nagrad

72

Sodnikov in govornikov

NOMINACIJE TEKMOVANJA

Nominacije tekmovanja po meri vsakega udeleženca

CLASSIC LOOK - 1:1

Trajanje: 2 h.
Uporabljajo se trepalnice debeline 0.07, 0.10, 0.12 in 0.15.
"Flat" trepalnice niso dovoljene. Uporabljati se sme le črno lepilo.

LIGHT VOLUME - 2D-3D VOLUMEN

Trajanje: 3 h.
Uporabljajo se trepalnice debeline 0.05, 0.06, 0.07, 0.10.
Uporabljati se sme le črno lepilo.
Predpripravljeni šopki niso dovoljeni.

DRAMATIC VOLUME - 4-10D VOLUMEN
Trajanje: 3,5 h. Uporabljajo se trepalnice debeline 0.03, 0.04, 0.05 , 0.06 ali 0.07. Uporabljati se sme le črno lepilo. Predpripravljeni šopki niso dovoljeni.
COLOR CHIC

Trajanje: 3 h.
Ustvarite barvne trepalnice za vsak dan. Uporabite barvne kombinacije po želji ali pokrijte celotno linijo trepalnic z barvnimi trepalnicami. Vaš cilj je poudariti oči stranke in ustvariti vsakdanji videz v harmoniji z njeno barvo las, oči ter tonom kože. Dovoljena je uporaba mešanih barvnih trepalnic in ombre trepalnic, lahko pa tudi sami ustvarite ombre efekt. Izberete lahko med klasično ali volumensko metodo podaljševanja trepalnic, vendar ne obeh hkrati.
Classic – uporabljajo se trepalnice debeline 0.10, 0.12 in 0.15.
Volumen – uporabljajo se trepalnice debeline 0.05, 0.06, 0.07, 0.10.
Uporabljati se sme le črno ali prozorno lepilo.

LASH ART LIVE

Trajanje: 5 h.
Ustvarjali boste na temo "Alica v čudežni deželi".
Naloga: ustvarite videz glede na dano temo. Osredotočenost je na obrazu in laseh oziroma na naglavnem okrasju. Naglavno okrasje lahko pripravite vnaprej.
Model mora biti oblečen nevtralno in diskretno (črna majica na dolgi rokav in črne legice). Kostumi niso dovoljeni. Trepalnice, lash art, ličila in lase je treba opraviti v času, ki je namenjen za tekmovanje.
Skupinsko delo NI dovoljeno.

ONLINE PHOTO CONTEST (SPLETNO TEKMOVANJE)

Tema »Hobi«.
Gre za spletno (online) nominacijo. Naloga: Ustvarite videz za v modno revijo ali časnik in dodajte krajši članek. Zaželjen je videz "light lash art look".
Zaželjene so profesionalne fotografije. Pripravite tudi kratek videoposnetek, ki bo prikazoval ustvarjanje videza od začetka do konca.
Fotografije del zmagovalcev in favoritov sodnikov bodo objavljena v različnih Lash revijah. Naša čudovita Jill Heijligers-Peloquin pa bo najboljše videoposnetke o ustvarjanju videza objavila v Lash Inc Media.
Skupinsko delo je dovoljeno.
Udeleženci spletnega tekmovanja pošljite fotografije (5-10 kom) svojega kreativnega dela organizatorjem na email (as.lepota@gmail.com) najkasneje do 10. 5. 2019.
Dovoljene so samo fotografije novih del. Objavljanje fotografij na socialnih omrežjih ni dovoljeno. Za lažje ocenjevanje vas prosimo, da upoštevate pravila in pošljete ustrezne fotografije.

POSEBNA NOMINACIJA: THE BEST LASH PRO STYLIST

S sodelovanjem v štirih (4) v živo izvedenih nominacijah boste avtomatsko nominirani za naslov "The Best Lash Pro Stylist". Tekmovalec, ki bo zbral največje število točk, bo postal Lash Pro Stylist 2019 in prejel posebno nagrado.
Poseben bonus za vse udeležence, ki boste sodelovali v štirih nominacijah v živo: darilo vzglavnik Lash Pillow PROFI, ki ga proizvaja AS-Lashes.

POSEBNI NOMINACIJI ZA TRENERJE: THE BEST LASH PRO TRAINER

Ste lash trener/ka in imate tečajnike z neverjetnim talentom?
POKAŽITE, DOKAŽITE IN POSTANITE NAJBOLJŠI TRENER Z NAZIVOM “THE BEST LASH PRO TRAINER 2019”!
Kako sodelovati?

“THE BEST LASH PRO TRAINER 2019”:
Zberi skupino treh lash stilistk. To so lahko trije vaše tečajnice ali vi in dve tečajnici.
Sodelujte v čimveč nominacijah in zmagajte!
Za vsako zmagovalno mesto vaše skupine dobite točke (1. mesto - 10 točk, 2. mesto - 7 točk, 3. mesto - 5 točk).
Trener, katerega skupina bo prejela največ točk, bo prejel naziv “THE BEST LASH PRO TRAINER 2019”.

KATEGORIJE TEKMOVANJA

Izberite pravo kategorijo glede na vaše izkušnje

Kategorija "MASTERS"

Tekmovalke in tekmovalci z do 2 leti izkušenj.

Kategorija "PROFESSIONALS"

Tekmovalke in tekmovalci z več kot 2 leti izkušenj.

Kategorija "EXPERTS"

Tekmovalke in tekmovalci, ki delajo tudi kot trenerji.

Organizatorji odločajo o tem, v kateri kategoriji se lahko udeležite tekmovanja. Prijavi na dogodek dodajte certifikat od prvega klasičnega tečaja podaljševanja trepalnic, če želite tekmovati v nominaciji Classic Look in certifikat od prvega tečaja volumenskega podaljševanja trepalnic, če želite tekmovati v nominaciji Volume Look.

Če ste kdaj zmagali na tekmovanju v podaljševanju trepalnic nam pošljite diplomo oziroma certifikat na naš e-mail naslov as.lepota@gmail.com.

Primer: Opravljen imate klasični tečaj podaljševanja trepalnic s 1. 1. 2017 in tečaj volumenskega podaljševanja trepalnic s 1. 1. 2018. To pomeni, da boste tekmovali v nominaciji Classic Look in kategoriji "Professionals" ter v Volumenski nominaciji in kategoriji "Masters".
Če vodite tečaje podaljševanja trepalnic, boste tekmovali v kategoriji "Experts" (ne glede na to, koliko let imate izkušenj).

Zmagovalci preteklih tekmovanj boste vključeni v eno kategorijo višje, kot ste zmagali. Primer: nazadnje ste zmagali v kategoriji "Masters", sedaj boste tekmovali v kategoriji "Professionals".

Za pravilno posredovane informacije ste odgovorni sami, v nasprotnem primeru boste diskvalificirani, kotizacija ne bo povrnjena.

POTEK TEKMOVANJA

Urnik tekmovanja po nominacijah

KOTIZACIJA

Izberite več nominacij za ugodnejšo prijavnino

PRAVILA TEKMOVANJA

Pomembne informacije za tekmovalce

1. Udeleženci morajo imeti svojo opremo. Vsa orodja in pripomočki za izvajanje tekmovalne naloge morajo biti torej last udeleženca.
2. Obleka udeležencev v času tekmovanja in v času nagrajevanja mora biti stilsko primerna tekmovanju: poslovna, klasična, stroga. PREPOVEDANA so športna oblačila in obutev.
3. Modeli za tekmovanje morajo biti stari najmanj 16 let. Modeli morajo biti toplo oblečeni (nesprejemljivo je mini krilo ali dekolte). Dobrodošli so modeli z lepimi trepalnicami, brez permanentnega make-upa.
4. Udeleženec, ki bo zamudil na tekmovanje, ne bo mogel pristopiti k tekmovanju.
5. Udeleženec ne sme zapustiti tekmovanja brez dovoljenja predsednika žirije.
6. Modeli ne smejo zapustiti tekmovanja do zaključka dela žirije ali brez dovoljenja predsednika žirije. Žirija si pridržuje pravico, da izključi udeleženca zaradi kršenja pravil tekmovanja.
7. Organizatorji zagotavljajo: kozmetično mizo, stol, mizo, vtičnico. Udeleženci si morajo sami zagotoviti namizno lučko.
8. Udeleženci se ob prihodu najprej registrirajo. Vrstni red tekmovanja udeležencev bo določen že pred samim pričetkom tekmovanja. Modeli udeležencev se ob prihodu fotografirajo in opravijo postopek Lash-check (skrbni pregled za usklajenost trepalnic modela s pogoji tekmovanja. Opravlja ga floor-judge.).
9. Pred postopkom Lash-check je dovoljeno pripraviti samo delovno površino, očistiti in pripraviti naravne trepalnice ter prilepiti podlago na spodnjo veko modela. Vse ostale manipulacije se začnejo izvajati po začetku tekmovanja.
10. Med tekmovanjem mojstri in modeli ne smejo govoriti na glas, zapuščati delovnega prostora, kaditi in jesti.
11. Po ukazu STOP mora mojster takoj prenehati z delom in zapustiti cono tekmovanja (tudi, če sodeluje v naslednji kategoriji). Modeli se morajo prestaviti v cono žirije z lash-checkom, krtačko za razčesavanje in novimi blazinicami. Šele po tem lahko mojster pospravi delovno površino.
12. Nadzor nad uro in časom opravlja vodja tekmovanja.
13. Fotografiranje in video snemanje na tekmovanju je dovoljeno le akreditiranim novinarjem in posebej za tekmovanje angažiranim fotografom ali snemalcem. Dovoljeno je le fotografiranje svojega modela.
14. Fotografije tečaja in modelov je dovoljeno uporabiti za kasnejše publikacije.
15. Vsi udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi. Zmagovalci kategorij prejmejo tudi prestižne nagrade.
16. Vse informacije o tekmovanju in zmagovalcih bodo objavljene na uradni spletni strani LPC in Facebook strani LPC, morda tudi preko drugih socialnih medijev.

KRITERIJ OCENJEVANJA

Merila za ocenjevanje vaših del

CLASSIC LOOK

 1. Splošni vtis (10 točk).
 2. Modeliranje pogleda (efekt – 10 točk).
 3. Količina trepalnic ( 5 točk).
 4. Obdelava kotičkov očes (notranji - 6 točk, zunanji - 6 točk).
 5. Prisotnost zalepljenih trepalnic (10 točk).
 6. Ocena površine dotikanja trepalnic (5 točk).
 7. Natančnost (5 točk).
 8. Tehnika izpolnjevanja naloge - razdalja 5 točk, usmerjenost 5 točk, gladkost prehoda 5 točk (15 točk).
 9. Simetričnost - razdalja od kotičkov očes, usmerjenost, razporeditev dolžin trepalnic, gostota (8 točk).
 10. Dolžina trepalnic (5 točk).
 11. Debelina trepalnic (5 točk).
 12. Zapletenost dela - uporaba različnih ukrivljenosti (1 ukrivljenost - 0 točk, 2 ukrivljenosti - 5 točk, 3 ukrivljenosti - 10 točk).

LIGHT VOLUME

 1. Splošni vtis (10 točk).
 2. Modeliranje pogleda (efekt – 10 točk).
 3. Količina trepalnic (5 točk).
 4. Obdelava kotičkov očes (notranji - 6 točk, zunanji - 6 točk).
 5. Prisotnost zalepljenih trepalnic (10 točk).
 6. Ocena površine dotikanja trepalnic (5 točk).
 7. Natančnost (5 točk).
 8. Tehnika izpolnjevanja naloge (razdalja 5 točk, usmerjenost 5 točk, gladkost prehoda 5 točk) (15 točk).
 9. Simetričnost - razdalja od kotičkov očes, usmerjenost, dolžina, gostota (8 točk).
 10. Uporaba različnih ukrivljenosti (1 ukrivljenost - 0 točk, 2 ukrivljenosti - 5 točk, 3 ukrivljenosti - 10 točk).
 11. Vrsta šopka:
  • Debelina 0,07 / 0,10 (5 točk), 0,05 / 0,06 (7 točk).
  • Mešanje 2D-3D je dovoljeno.

DRAMATIC VOLUME

 1. Splošni vtis (10 točk).
 2. Modeliranje pogleda (efekt – 10 točk).
 3. Količina trepalnic (5 točk).
 4. Obdelava kotičkov očes (notranji - 6 točk, zunanji - 6 točk).
 5. Prisotnost zalepljenih trepalnic (10 točk).
 6. Ocena površine dotikanja trepalnic (5 točk).
 7. Natančnost (5 točk).
 8. Tehnika izpolnjevanja naloge (razdalja 5 točk, usmerjenost 5 točk, gladkost prehoda 5 točk) (15 točk).
 9. Simetričnost - razdalja od kotičkov očes, usmerjenost, dolžina, gostota (8 točk).
 10. Uporaba različnih ukrivljenosti (1 ukrivljenost - 0 točk, 2 ukrivljenosti - 5 točk, 3 ukrivljenosti - 10 točk).
 11. Vrsta šopka:
  • 4D/5D – 5 točk;  6D/7D – 7 točk; 8D/10D – 10 točk.
  • debelina (0,03 – 10 točk; 0,04 – 9 točk ; 0,05 – 8 točk; 0,06 – 7točk, 0,07 – 6 točk).
  • Pomembna je enakomernost razmika trepalnic v šopku!!!

COLOR CHIC

 1. Splošni vtis (10 točk).
 2. Modeliranje pogleda (efekt – 10 točk).
 3. Količina trepalnic (5 točk).
 4. Obdelava kotičkov očes (notranji - 6 točk, zunanji - 6 točk).
 5. Prisotnost zalepljenih trepalnic (10 točk).
 6. Ocena površine dotikanja trepalnic (5 točk).
 7. Natančnost (5 točk).
 8. Tehnika izpolnjevanja naloge (razdalja 5 točk, usmerjenost 5 točk, gladkost prehoda 5 točk) (15 točk).
 9. Simetričnost - razdalja od kotičkov očes, usmerjenost, dolžina, gostota (8 točk).
 10. Klasične trepalnice (5 točk) / volumenske trepalnice (10 točk).
 11. Dolžina (5 točk).
 12. Uporaba različnih ukrivljenosti (1 ukrivljenost - 0 točk, 2 ukrivljenosti - 5 točk, 3 ukrivljenosti - 10 točk).
 13. Izbira  barve (10 točk).

LIVE LASH ART

 1. Splošni vtis (10 točk).
 2. Zahtevnost dela: barvanje (10 točk); plastenje barv in ukrivljenosti (10 točk); ustvarjanje ektremne dolžine z barvo (10 točk).
 3. Natančnost (5 točk).
 4. Zahtevnost dekoracije trepalnic (15 točk).
 5. Zahtevnost dekoracije na obrazu (10 točk).
 6. Make-up, face art (5 točk).
 7. Lasje / naglavno okrasje (5 točk).
 8. Originalnost (10 točk).
 9. Tema (10 točk).

SPLETNO TEKMOVANJE 

 1. Splošni vtis (10 točk).
 2. Zahtevnost dela s trepalnicami (5 točk).
 3. Zahtevnost dekoracije trepalnic (5 točk).
 4. Make-up, face art (10 točk).
 5. Body art (5 točk).
 6. Kostum (10 točk).
 7. Originalnost (10 točk).
 8. Tema (10 točk).
 9. Izbira barv (5 točk).

SODNIKI NA TEKMOVANJU

Mednarodno priznani sodniki

Ana Marija Telišman

Hrvaška

O sodnici

Helga Tóth-Halápi

UK

O sodnici

Set Moosavi

Nizozemska

O sodnici

Henrietta Orosz

Luksemburg

O sodnici

Joanna Siruga

Danska

O sodnici

Salina van Es

Nizozemska

O sodnici

Tanja Weiprecht

Nemčija

O sodnici

Renata Fodor-Csuti

Madžarska

O sodnici

Frankie Widdows

UK

O sodnici

Pixie Ambler

Australija

O sodnici

Elisabeth Bexter

Švedska

O sodnici

Yuliia Iskusnykh

Ukrajina

O sodnici

Inga Misiute

UK

O sodnici

SPLETNI SODNIKI

Jill Heijligers-Peloquin

ZDA

O sodnici

Julia Kovalenko Alvarez

Španija

O sodnici

Hanna Babanakova

Kanada

O sodnici

Miranda Tarpey

UK

O sodnici

Kelly Storer

Avstralija

O sodnici

Louise Tierney

UK

O sodnici

Francesca Nappi

Italija

O sodnici

LOKACIJA DOGODKA IN NAMESTITEV

LOKACIJA DOGODKA

NAMESTITEV

Namestitve za udeležence tekmovanja Lash Pro Contest so urejene v Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana. Za goste našega dogodka so pripravili posebno ponudbo. Vse podrobnosti in navodila za rezervacijo dobite na vaš e-mail po potrditvi udeležbe in plačilu na naši spletni strani www.lpc.si (nakup vstopnic bo kmalu na voljo).

Cena za nočitev:
- enoposteljna soba: 110 eur,
- dvoposteljna soba: 130 eur.

Ponudba velja za goste našega dogodka od 31. 5. do 3. 6. 2018.

ORGANIZATOR DOGODKA

Dogodek organizirata Alena in Anton Skodič, podjetje As-Lashes

GLAVNI SPONZORJI

Partnerji dogodka Lash Pro Contest

SPONZORJI

NAŠI PRETEKLI DOGODKI

Galerija

KONTAKT

Če imate kakšno vprašanje, nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca ali na as.lepota@gmail.com.

A.S.-Lepota
Alena Skodič s. p.
Kidričeva ulica 17
3310 Žalec
Slovenija
E-pošta: info@as-lepota.si

Scroll to top